|
Prosím o un ban- bylo to nezaviněný
|
| ___KaZnEjOvAk___ |
Pridané 10-03-2010 16:52
|
Člen
Rank: Noob
Príspevkov: 4
Založený: 10.03.10
|
Nick: ___KaZnEjOvAk
IP: 81.201.60.169
Mam takovou prosbu vcera tu hrala sestra mame 2PC a ona hrala Pubilc B-Zone a nejakej hrac ji tamnastval a zapla si cheats a dostala ihned ban a zadam o unban protoze ona to moc neumi a B-Zone je nejlepsi server co za posledních 5 let hraju kdyz se zeptas na jmeno tak urcite ti reknou ze zadny cheats nemam diky moc za vyreseni parime s klukama a kecam po skypu.
a takhle nemuzu parit s klukama kdyz mam ban a stve me to sestre uz jsem cheats z PC smazal takze uz se to nebude opakovat. Stve me to pac B-ZONE nej... server a neslo by to nejak udelat pls pac s klukama parime jen tam a ne jinde a vcera kdyz jsem byl na treninku tak sestra si zapla cheats ale slibuju ze uz se to opakovat nebude pac sestra uz na ten server nevleze to slibuju. Dekuju moc za vyreseni :-)
Upravil ___KaZnEjOvAk___ dňa 10-03-2010 17:01
Lidi pojďte zapařit CS na B-Zone nejlepší server akorát já udělal chybu  |
| |
|
|
| 2Shae |
Pridané 10-03-2010 17:08
|

Hlavný Administrátor
Rank: Hlavný admin
Príspevkov: 849
Založený: 03.03.08
|
ziadny unban nebude
Ako sa budeš ty ku mne správať, tak sa budem aj ja k tebe !!!
Človek je schopný urobiť oveľa viac pre to, aby sa vyhol tomu, čoho sa bojí, než aby získal to, po čom túži

|
| |
|
|
| ___KaZnEjOvAk___ |
Pridané 10-03-2010 17:16
|
Člen
|
no boužel no.... ale bylo to nezavineny ja za sestru nemuzu je 11 let a ja to neovlivnym, tak me je 16 a chci si zaparit na BZONE s klukama. :-) bych si opet rad zahral ja byl vcera na treninku a ona si zapla cheats tak prosim o unban :-) ja nikda nechaetoval
| |
|
|
| 2Shae |
Pridané 10-03-2010 17:19
|

Hlavný Administrátor
|
11 rocna zapla cheaty ...
pokracovanie az o tyzden ako to byva vo vymyslenych kriminalkach a pribehoch...
Človek je schopný urobiť oveľa viac pre to, aby sa vyhol tomu, čoho sa bojí, než aby získal to, po čom túži

|
| |
|
|
| ___KaZnEjOvAk___ |
Pridané 10-03-2010 17:23
|
Člen
|
ano opravdu nekecam ja nelzu protoze dkyz se na me zeptas na Kaznejovaka tak ti odpovi ze jsem treba lama a moc to neumim ale vzdy jsem hral bez cheats a sestra to popravdu zapla, no ale kdyz neveris no.... ja to neovlivnim, rikam ze za to nemohu ze to bylo nezavineny
| |
|
|
| 2Shae |
Pridané 10-03-2010 17:25
|

Hlavný Administrátor
|
jasne ze ti neverim a ani nebudem ... temu LOCKUJEM a unban nebude ... bb

|
| |
|